Logo Beauty House

Trajna šminka obrve (Permanent Make up)

Od potpunog pomjeranja luka, do popunjavanja kroz postojeće dlačice – ali prateći fizionomiju lica – obrve će vašem licu podariti potpuno novi i vedriji izgled! A za najprirodniji izgled obrva tu su tehnike “Sjenčenje – Shading” i “Iscrtavanje dlačica mašinicom – Hairstrokes”. Naravno, prije svakog tretmana se saslušaju vaše želje, te iscrta oblik obrva, kako biste bili sigurni da ćete dobiti ono što želite!

Radom sa mašinicom kožu izlažemo minimalnom oštećenju, te dobivamo najprirodniji rezultat. Tehnika “Sjenčenje/Puder obrve” je tehnika koja odgovara svakom tipu kože, a pritom daje potpuno prirodan izgled, gdje su obrve blago osjenčene. Tehnika “Dlačice” sa druge strane, nije za svaki tip kože, a rezultat je također prirodan izgled, kao da su vaše obrve postale malo gušće sa dodatnim dlačicama.

Naglašavamo da je rezultat odmah nakon tretmana malo širi oblik obrva, kao i malo izraženija boja. Konačan rezultat se vidi nakon 5-6 sedmica, kada se može uraditi korekcija (ukoliko je potrebna), koja je uračunata u cijenu. A osvježavajuća korekcija se radi nakon 1-3 godine.