Logo Beauty House

Trajna šminka usne (Permanent Make up)

Ukoliko imate probleme sa nedefinisanom linijom usana ili malim i “skirvenim” usnama, ovaj tretman je savršen za Vas! Trajnom šminkom se usne dodatno ističu, tako što se iscrtaju lijepe i istaknute konture usana, koje se onda lagano stapaju sa bojom koja se unosi pod kožu. Tehnike koje radimo su: “Akvarel tehnika”, “Efekat ruža za usne” i “Blago sjenčeje bez kontura”.

Ukoliko želite prirodan izgled usana, kojim ćete samo istaći konture i blago ih obojiti (boju sami birate), tehnika “Akvarel” je pravi izbor za vas. Ako ste tip žene koja voli da se budi spremna i našminkana, “Efekat ruža za usne” je tehnika za vas. A ako ste pak tip osobe koja bi željela da samo blago oboji usne, bez isticanja kontura, tehnika “Blago sjenčenje bez kontura” će biti vaš izbor!

Prije svakog tretmana se saslušaju želje klijenta, te iscrta oblik, kako biste bili sigurni da ćete dobiti baš ono što želite. Rezultat nakon samog tretmana je malo tamnija boja, te otečenost usana. Konačan rezultat se vidi nakon 5-6 sedmica, a osvježavajuća korekcija se radi nakon 2-3 godine.